fbpx

Покриття Pladur Relief Ice Сrystal

Покриття Pladur Relief Ice Сrystal

Продукція від ТОВ «Будсервіс ІФ» з Relief IceCrystal (ThyssenKrupp Німеччина) має інноваційне органічне покриття (36 мікрон), на основі поліуретану, модифікованого частинами поліаміду. Має матову фактуру з эффектом «кришталиків льоду». Основою сировини, яка виготовляється на металургійних заводах ThyssenKrupp Steel, являється оцинкований вогневим методом листовий метал, вкритий цинково-магнієвим покриттям (ZM), яке значно подовжує термін його служби. Цей тип захисту є технологічною новинкою, що дозволяє в декілька разів зменшити частоту виникнення мікро-дефектів, які є безпосередньою причиною корозії. Додатково, антикорозійний і грунтуючий шари та верхній шар полімерного покриття, якими покривається сталевий лист, захищає його від впливу агресивних атмосферних умов.

Отже виконаний з такого покриття дах не піддається несприятливим погодним умовам, таким як сніг, морози, чи проливні дощі.
У нормальних умовах pladur® Relief Ice Сrystal стійкий до абразивного, прокатного, ударного зносу та теплових ефектів. Згинання, пресування, профілювання, штампування та формування валами – pladur® Relief Icecrystal ідеально підходить для всіх методів виробництва.

  • Гарантія – 30 років.
  • Вміст магній-цинку – ZM130 який дає в переводі на цинк 275 г/м кв.
  • Марка сталі – S250GD+ZM;

У наявності кольори: