fbpx

ГРАНДІОЗНИЙ РОЗІГРАШ

ГРАНДІОЗНИЙ РОЗІГРАШ

ГРАНДІОЗНИЙ РОЗІГРАШ ВІД ЗАВОДУ БУДСЕРВІС В РАМКАХ БУДІВЕЛЬНОЇ ВИСТАВКИ INTER BUILD EXPO 2021

Розіграш стартує о 16:00 05.03.2021 у соціальній мережі на сторінці заводу БУДСЕРВІС https://www.facebook.com/budservis.net
Розігруємо:
▪️ Телевізор Samsung 4K Smart TV Ultra HD з діагоналлю 50 дюймів;
▪️ Шуруповерт BOSCH;
▪️ Електроножиці по металу Sturm;
▪️ Три набори з сувенірною продукцією від заводу БУДСЕРВІС.
✅ Для участі в розіграші потрібно:
1️⃣ Вподобати сторінку ТОВ «БУДСЕРВІС»;
2️⃣ Залишити коментар із позначкою друга через (@) активне посилання;
3️⃣ Зробити репост цього допису.
1 коментар = 1 друг
Більше коментарів – більше шансів на перемогу.

⏰ Розіграш триватиме до 15:00, 19 березня 2021.

✅ Переможці будуть визначені 19.03.2021 р. о 16:00 год в прямій трансляції зі стенду БУДСЕРВІС на будівельній виставці Inter Build Expo 2021 за допомогою сервісу commentpicker.com.

 

Правила проведення конкурсу на сторінці ТОВ «БУДСЕРВІС ІВАНО-ФРАНКІВСЬК» в соціальній мережі Facebook

 1.Загальні положення

1.1.Конкурс проводиться на сторінці ТОВ «БУДСЕРВІС ІВАНО-ФРАНКІВСЬК» в соціальній мережі Facebook – https://www.facebook.com/budservis.ua. Організатором проведення конкурсу в соціальній мережі Facebook (далі за текстом «Конкурс») є «БУДСЕРВІС ІВАНО-ФРАНКІВСЬК» (надалі – «Організатор»). Адреса Організатора: м. Івано-Франківськ, 76000, вул. І. Макуха 41А.

1.2. Для супроводження проведення окремих частин Конкурсу Організатором можуть залучатися треті особи.

1.3. Організація Конкурсу здійснюється з метою збільшення кількості користувачів сторінки Організатора у соціальній мережі Facebook.

https://www.facebook.com/budservis.ua (надалі – Сторінка Організатора).

1.4. Конкурс діє на всій території України, за виключенням території проведення ООС та тимчасово окупованої території, що не контролюється українською владою.

1.5. Конкурс проводиться у період з 05 березня по 19 березня 2021 року.

  1. Учасники Конкурсу

2.1. У Конкурсі можуть брати участь громадяни України, та які досягли 18 років і є зареєстрованими користувачами в соціальній мережі Facebook (мають сторінку у соціальній мережі Facebook, оформлену на власне ім’я).

2.2. Не визнаються учасниками Конкурсу і не мають права брати в ньому участь: особи, що не досягли 18 років, обмежено дієздатні і недієздатні особи, а також особи, які не є громадянами України станом на період проведення Конкурсу. Для участі в Конкурсі особа має використовувати виключно власну сторінку, яка зареєстрована в соціальній мережі Facebook за її прізвищем та ім’ям, що підтверджується документами (паспортом громадянина України та ІПН).

2.3 В Конкурсі не можуть приймати участь юридичні особи.

2.4 Не визнаються Учасниками Конкурсу працівники Організатора Конкурсу.

  1. Умови проведення Конкурсу

3.1. Поставити відмітку “Подобається” (лайк) сторінці Організатора;

3.2. Зробити публікацію конкурсного посту (репост) на своїй сторінці та зберігати до завершення Конкурсу;

3.3. Написати в коментарі до конкурсного посту (зробити відмітку) користувача;

Написати (відмітити) у коментарях до запису про розіграш одного з користувачів (друга)

3.4. На момент підведення підсумків Конкурсу сторінка учасника та «стіна» такої сторінки в соціальній мережі Facebook мають бути відкритими для перегляду. Учасник має бути підписником сторінки Організатора в соціальній мережі Facebook протягом усього періоду проведення Конкурсу.

  1. Визначення переможця Конкурсу

4.1. Визначення переможця Конкурсу відбудеться 19 березня 2021 року о 16:00 в прямому ефірі серед усіх учасників Конкурсу, які відповідають вимогам п.2 цих Правил та виконали всі умови Конкурсу, визначені у п.3. та п.2 цих Правил (надалі – Переможець). Організатор у випадках, встановлених цими Правилами, додатково визначає резервний список осіб, що можуть стати Переможцем Конкурсу за умови настання випадків, встановлених цими Правилами.

4.2. Переможець буде визначений за допомогою сайту https://commentpicker.com/ (під сайтом https://commentpicker.com/ мається на увазі сайт визначення переможців випадковим чином). Умовами Конкурсу передбачено шість перших Переможців.

  1. За участь у Конкурсі та виконання всіх умов Переможець отримує Винагороду.
  1. Оприлюднення результатів Конкурсу та порядок отримання Винагороди.

6.1. Після визначення Переможця за допомогою сайту https://commentpicker.com/, Організатор оприлюднює результати Конкурсу на Сторінці Організатора. Протягом 7-ми календарних днів з моменту оприлюднення результатів Конкурсу Переможець повинен зв’язатися з Організатором шляхом надсилання приватного повідомлення в мережі Facebook з власної сторінки, яку було визнано переможцем. У приватному повідомленні в соціальній мережі Facebook необхідно надати відскановані копії документів, що підтверджують його особистість (паспорт та ІПН), зазначити бажану адресу доставки Винагороди. В день отримання Винагороди необхідно відіслати Організатору підписаний акт прийому-передачі Винагороди в особистому листі в соціальній мережі Facebook.

6.2. Від імені та за дорученням Переможця акт прийому-передачі Винагороди може підписати уповноважена на це відповідним документом особа (довіреність тощо).

6.3. У разі, якщо протягом 7-ми календарних днів з моменту оприлюднення результатів Конкурсу, Переможець не зв’язався з Організатором (з причин, що не залежать від Організатора) з питань щодо отримання Винагороди, Організатор має право на свій розсуд використати Резервний список та обрати переможця Конкурсу. Такі дії Переможця, який не зв’язався з Організатором у визначений строк, є його відмовою від отримання Винагороди, що мають наслідком втрати будь-якого права на отримання Винагороди у майбутньому та на отримання її компенсації.

6.4. У випадку, якщо Винагорода була незатребувана у вищеозначений термін та/або Переможець повідомив Організатора про відмову від отримання Винагороди, Організатор має право використати резервний список для вручення такої Винагороди. Для цього визначається переможець з резервного списку.

6.5. Переможець самостійно несе відповідальність за достовірність наданої ним контактної інформації для зв’язку та адреси доставки Винагороди, а також за дотримання вимог законодавства щодо захисту персональних даних.

6.6. Надаючи будь-які дані та інформацію про себе, учасники Конкурсу підтверджують та надають згоду на обробку (включаючи збирання, накопичення, зберігання, використання або передачу третім особам) особистих персональних даних у картотеках та/або за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи бази персональних даних відповідно до мети обробки, затвердженої Організатором Конкурсу. Беручи участь у Конкурсі, Учасник тим самим надає свою згоду на те, що його персональні дані можуть у подальшому бути внесені до бази даних та використані Організатором та уповноваженими ним особами без будь-яких часових обмежень. Надаючи будь-які дані та інформацію про себе, учасник Конкурсу підтверджує та надає згоду, що він/вона повідомлений про права, передбачені Законом України «Про захист прав споживачів», мету збору та обробки персональних даних, склад і зміст зібраних персональних даних та осіб, яким можуть бути передані персональні дані.

6.7. Грошовий еквівалент вартості призів не виплачується.

6.8. Під отриманням призу мається на увазі придбання його за 1 (одну) копійку.

  1. Інші умови

7.1. Беручи участь в Конкурсі, Учасник надає свою згоду на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографій, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в тому числі право публікації (в тому числі його імені, прізвища, місця проживання та фотографії) в засобах масової інформації, на Інтернет-сайті: www.budservis.ua та будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю із засобами масової інформації у випадку отримання Винагороди, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором та/або уповноваженими ними особами. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.

7.2. Сплата податків, необхідність якої виникає у зв’язку з отриманням Винагороди, в тому числі, але не виключно податку з доходів фізичних осіб, військового збору тощо, здійснюється за рахунок витрат Організатора відповідно до чинного законодавства України.

7.3. Рішення Організатора з усіх питань, пов’язаних з проведенням Конкурсу, а також результати проведення розіграшу Винагороди будуть вважатися остаточними і будуть поширюватися на всіх Учасників Конкурсу. Дані Правила проведення конкурсу на сторінці ТОВ «БУДСЕРВІС ІВАНО-ФРАНКІВСЬК» в соціальній мережі Facebook розміщуються на Інтернет-сайті: www.budservis.ua

7.4. Організатор залишає за собою право змінювати Правила проведення конкурсу на сторінці ТОВ «БУДСЕРВІС ІВАНО-ФРАНКІВСЬК»  в соціальній мережі Facebook. Всі зміни будуть розміщені на Інтернет-сайті: www.budservis.ua Організатор не несе відповідальності за не ознайомлення Учасників Конкурсу з такими змінами.