fbpx

ЯКІ ТИПИ ПОКРИТТЯ СТАЛІ ДЛЯ ДАХУ ПРОПОНУЄ ЗАВОД БУДСЕРВІС

ЯКІ ТИПИ ПОКРИТТЯ СТАЛІ ДЛЯ ДАХУ ПРОПОНУЄ ЗАВОД БУДСЕРВІС

Для виробництва покрівельних матеріалів та комплектуючих завод «Будсервіс» використовує сертифіковану сталь з оцинкованим та полімерним покриттям від українських та закордонних металургійних комбінатів.

Оцинковане покриття має цинковий або алюмоцинковий антикорозійний захисний шар. Продукція з такого матеріалу має сріблясте забарвлення.

Рулонну сталь з оцинкованим покриттям зазвичай обирають для виготовлення покрівельного профнастилу на господарські та виробничі приміщення, а штрипс – для фальцевої покрівлі житлових будинків.

   

Полімерне покриття сталі містить одразу оцинкований та лакофарбовий захисні шари.

Сталь з полімерним покриттям ідеально підходить для виготовленя всіх видів покрівельних матеріалів: металочерепиці, профнастилу, клік фальцу, рівних листів.

Такий матеріал надає даху естетичного вигляду завдяки широкій гамі кольорів. Трендовими вважаються: шоколадно-коричневий, сіро-коричневий, антрацитово-сірий, графітово-сірий, чорний. Водночас властивості полімерів забезпечують додатковий антикорозійний захист, мають стійкість до УФ-випромінювання та високу зносостійкість.

 

Найкраще зарекомендувала себе німецька сталь Thyssenkrupp з антикорозійним цинк-магнієвим сплавом у двох типах полімерного покриття:

 

Pladur® Relief Icecrystal – унікальне покриття з візуальним ефектом сяйва кристалів льоду, характеризується стійкістю до корозійних процесів. Гарантія 30 років.

Pladur® Wrinkle Matсередньозернисте матове покриття менш схильне до забруднень та стійке до подряпин. Гарантія 25 років.

 

Також радимо італійську сталь Arvedi з антикорозійним цинковим сплавом, яка представлена у трьох типах полімерного покриття:

 

Arcoated™ Quartz Petra великозернисте матове покриття створює ілюзію блиску крапель дощу, забезпечує покрівлі лаконічний вигляд. Гарантія 20 років.

Arcoated™ Hypermat середньозерниста матова поверхня має стійкість до подряпин та негативних впливів атмосферних явищ. Гарантія 12 років.

Arcoated™ Polyester – покриття з глянцевим відливом, легке в догляді – не затримує бруд та сміття на поверхні, надає яскравості покрівлі. Гарантія 10 років.

 

Детальніше про характеристики покриттів –  https://budservis.ua/kompaniia/pokryttia/.

Більше про асортимент та переваги сталі цих та інших виробників можна дізнатись у менеджера заводу “Будсервіс” за телефоном: +380681448866.